Coaching bij
2Go4Career

 

Coaching als Verzuimpreventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Want dat zijn altijd lange trajecten. Dus als u signaleert dat een medewerker niet meer functioneert zoals u van hem of haar gewend was, geef iemand dan op tijd een steuntje in de rug met een persoonlijk coachingstraject. Zodat langdurig verzuim wordt voorkomen.

De redenen zijn vaak heel divers: het kan zijn dat de eerste signalen van een Burn-out worden herkend, of de medewerker zelf geeft aan bang te zijn om opnieuw in een Burn-out-situatie te belanden. Misschien spelen er privé-problemen, of wilt u steun bieden bij een zwaar ziekteproces. In al deze situaties is het zaak om snel te handelen!

Vul de online checklist in (Linkje hier onder – Gratis)

Tijdens een intakegesprek met de coach, de leidinggevende en/of HR-adviseur wordt gekeken naar de wensen en wederzijdse verwachtingen. Afhankelijk van de persoonlijke vraagstelling wordt een passend traject opgesteld. Wij werken oplossingsgericht en er worden vanuit verschillende disciplines praktische handvaten geboden: onder andere op het gebied van Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), mindfulness, voedings- en leefstijladvies. Dit resulteert naast bewustwording ook in betere vaardigheden en ander gedrag op de werkvloer.

Na het intakegesprek bekijken we samen of het coaching traject en de coach passen bij de vraagstelling van de coachee. Mocht u om wat voor reden besluiten om niet verder te willen gaan met dit traject, dan betaalt u alleen het intakegesprek à 175 euro.

Download hier de gratis quickscan Burn-out symptonen.

Kosten: 1.750 euro excl. btw

(Vier sessies van 2 uur inclusief externe locatie, een voorbespreking incompany en telefonische evaluatie) 


Een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek kunt u aanvragen via onderstaand formulier.

Contact
 
Snel naar
2Go4Career