Coaching bij
2Go4Career

E-coaching service

inhoud afbeelding
Electronic coaching (e-coaching) is een laagdrempelige manier om jezelf te ontwikkelen en praktische handvatten te ontvangen die je helpen jouw vraag of probleem aan te pakken.


Voor wie werkt het?

Voor personen die ver weg wonen, een druk leven hebben en vooral zelfstandig aan de slag willen of juist laagdrempeligheid prettig vinden is e-coaching een uitkomst.

E-coaching is een flexibele manier van coaching. Ontspannen in je eigen omgeving jouw vraag formuleren en de reacties daarop lezen, op het moment dat het jou het beste uitkomt en zo vaak als je wilt. Jouw e-coach geeft je tips en opdrachten om jezelf te ontwikkelen en helpt je naar de oplossing voor jouw persoonlijke vraag.

Aanpak

Als coach bepaal je voor een groot deel zelf het tempo en tijdstip van het coachtraject. Bij e-coaching heb je frequenter en korter contact met je coach dan bij reguliere coaching en het kan ook ’s avonds plaatsvinden. De coach ondersteunt op de achtergrond én op afstand. In overleg bepalen we de contactvorm, richting, het aantal sessies en de frequentie hiervan. Het eerste telefonische kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
De meeste coaches kiezen voor een frequentie van een of twee keer per week. Dit geeft je de tijd om de oefeningen in de praktijk te brengen of schrijfopdrachten te maken en te reflecteren. Dit is voor de meeste coachings vragen de beste oplossing. Maar soms heb je te maken met een acuut probleem of bepaald belemmerend gedrag wat je graag wil veranderen. Dan kun je kiezen voor een intensief programma van dagelijks contact gedurende 21 dagen. Nieuw gedrag wordt namelijk pas een nieuwe gewoonte na 21 dagen! En wij helpen je daarbij.

Kosten

e-Coaching Flex - met 8 contactmomenten/e-mails van de coach: 225 euro excl. btw
e-Coaching Goal - dagelijks gedurende 21 dagen: 375 euro exl. btw

Stuur een e-mail met je coachingsvraag naar: info@2go4career.com
En wij laten je weten wat het beste e-coachingsprogramma is voor jou.

Kennismaken?

Een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek kunt u aanvragen via onderstaand formulier.

Contact
 
Snel naar
2Go4Career